Kvety v podpaží zverejnili VIDEO k piesni Vytesané v kameni

NETKY.SK • 20 Apríl 2016, 11:13 • 2 min
Kvety v podpaží zverejnili VIDEO k piesni Vytesané v kameni

BRATISLAVA - Slovenská kapela Kvety v podpaží zverejnila videoklip k piesni Vytesané v kameni. Novinka ponúka zábery z nahrávacieho štúdia.

slovakia

left justify in out

"Klip nám režíroval mladý talentovaný chalan, rodák z Bardejova, Nikolas Bernáth, ktorý momentálne pôsobí v Košiciach. Okrem kamery sa venuje aj fotografovaniu, je aj spoluzakladateľom priestoru s názvom Kotolňa, kde organizuje rôzne výstavy, či podujatia. Klip je viac-menej jednoduchý, má znázorniť nás, kapelu, ako partiu pozitívnych ľudí, ktorí milujú hudbu a vôbec to, čo robíme. Je oveľa pokojnejší oproti tomu predošlému, nie je v ňom zima," uviedol Martin Lechman, ktorý sa v predchádzajúcom klipe k piesni Prázdne slová ponoril do chladného jazera.

 


Skladba pochádza z EP Skorocel (2015). O hudbu sa postarali všetci členovia kapely, teda okrem spomínaného lídra aj Ján Lechman, Filip Kluknavský a Lukáš "Kolja" Kolivoška. Autorom textu je Peter Filčík. "Pieseň Vytesané v kameni patrí k našim najobľúbenejším. Je o pocitoch, ktoré človek prežíva, ak vie, že niektoré veci by možno mal na sebe zmeniť, ale nakoniec ich aj tak nezmení. Sme totiž všetci takí, akí sme, svojsky krásni. Aj keď sme si vedomí svojich chýb, snažíme sa zostať samými sebou. Skladba patrí medzi tie rýchlejšie, ktoré sa nachádzajú na EP-čku Skorocel. Veľmi sa mi páči jej charakter, jej pestrosť, jej rýchlosť a schopnosť rozhýbať nás samotných, keď ju hráme," povedal Martin Lechman.

 

Fanúšikovia a fanúšičky kapely budú môcť počuť skladbu naživo aj na Topfeste, ktorý sa bude konať 1. a 2. júla na letisku v Piešťanoch. "V kapele sa momentálne pripravujeme na nadchádzajúce koncerty, ktoré nás čakajú. Najbližšie si nás môžete vypočuť 23. apríla v Rock Ok v Bratislave. Zároveň sme opäť zavretí v štúdiu a nahrávame nové piesne. Takže hýrime aktivitou. No a veľmi sa tešíme aj na naše vystúpenie na najväčšom rockovom festivale, na Topfeste. Tam to plánujeme naozaj poriadne roztočiť," vyjadril sa frontman kapely, ktorá v roku 2013 vydala debutový album Interval.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies