Kvety v podpaží predstavili singel V záhradách

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 11:29 • 2 min
Kvety v podpaží predstavili singel V záhradách

BRATISLAVA - Slovenská rocková kapela Kvety v podpaží predstavila singel V záhradách. Košické trio k nemu zverejnilo v stredu aj videoklip, v ktorom sa prelínajú rôzne zábery z prírody.

slovakia

left justify in out

"Na tejto piesni sme sa podieľali všetci členovia skupiny. Základný námet a melódiu som priniesol ja, text famózne napísal Peťo Filčík po tom, ako som mu naznačil, o čom by skladba asi mala byť. Singel je o pocitoch, ktoré máme, keď spomíname na detstvo a časy s ním spojené v záhrade starých rodičov," prezradil frontman kapely Martin "Lecho" Lechman.

 


Pieseň pochádza z ich tohtoročného albumu Skorocel, ktorý je fanúšikom a fanúšičkám k dispozícii aj na portáli iTunes či službe Spotify. Okrem toho sa skupina predstaví aj na rockovom festivale Topfest, pričom pôjde o ich prvé vystúpenie na podujatí. Festival sa začína už dnes na letisku v Piešťanoch a potrvá do sobotnej noci. "Na Topfeste chceme divákom komplexne predstaviť našu autorskú tvorbu. Zahráme niekoľko piesní z albumu Skorocel a určite medzi nimi nebude chýbať ani singel V záhradách. Festivaly máme veľmi radi, je to úplne iný systém hrania a zvuku. Na Topfeste budeme hrať dokonca za tmy a to našim piesňam dodá tú správnu atmosféru," priblížil spevák. Piatkové vystúpenie na Topfeste však nebude ich jedinou aktivitou tohto leta. "Okrem koncertov by sme radi nahrali ďalšie skladby na nový album, na ktorom bude oveľa viac piesní. Nevieme sa dočkať," dodal spevák.

 

Formácia Kvety v podpaží má na konte okrem spomínanej štúdiovky Skorocel aj album Interval, ktorý vyšiel v roku 2013. Pochádzajú z neho skladby ako Báseň o mne, Stratí sa z očí alebo Farby. Okrem toho vydala trojica v zložení Martin "Lecho" Lechman, Ján Lechman a Filip Kluknavský singel Keby snáď, ktorý predstavili v roku 2011.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies