Kvarteto Slovákov s asistenciami, Halák odštartoval víťazne

NETKY.SK • 11 Október 2010, 07:59 • 2 min
Kvarteto Slovákov s asistenciami, Halák odštartoval víťazne

Kvarteto Slovákov s asistenciami, Halák odštartoval víťazne

slovakia

left justify in out

img

Štvorica slovenských hokejistov v sobotňajšom programe zámorskej NHL bodovala, pričom Zdeno Chára, Marián Gáborík, Marián Hossa i Michal Handzuš si zhodne pripísali po jednej gólovej asistencii. S výnimkou Hossu všetci oslávili svoj prvý bod v sezóne.
      Úspešne do nového ročníka v novom drese odštartoval brankár Jaroslav Halák, ktorý v ostrej premiére v bránke St. Louis proti Philadelphii zneškodnil 29 striel hostí a pričinil sa o víťazstvo 2:1 po predĺžení. "Snažil som sa celý zápas poriadne sústrediť, no cítil som sa v pohode a myslím, že v závere sa to aj ukázalo. Skvelé, že sme prvý zápas vyhrali," povedal po zápase slovenský gólman vyhlásený za prvú hviezdu duelu, ktorého cez leto k bluesmanom vymenil Montreal.
      Hossa má po dvoch zápasoch na konte už tri body, no jeho Chicago v úlohe obhajcu Stanleyho pohára stále čaká na prvé víťazstvo. Gáborík sa podieľal na triumfe New Yorku Rangers nad Buffalom 6:3 a Michal Handzuš prispel k úspechu Los Angeles na ľade Vancouveru (2:1 pp a sn). Aj kapitán Bostonu Zdeno Chára odštartoval novú sezónu bodovým ziskom, jeho klub však v súboji s Phoenixom Coyotes v pražskej 02 aréne podľahol 2:5.
       V štokholmskom odvetnom súboji medzi San Jose a Columbusom sa zrodilo víťazstvo Blue Jackets 3:2 po predĺžení, ktorým sa žralokom revanšovali za piatkovú prehru. Rozhodujúci gól strelil v 2. minúte extradejstva Ethan Moreau.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies