Kvarteto Slovákov na dvojici flámskych klasík

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 12:30 • 2 min
Kvarteto Slovákov na dvojici flámskych klasík

BRATISLAVA - Po pretekoch Okolo Dubaja a Tour de Langkawi bude trojica Slovákov v profesionálnom cyklistickom tíme Tinkoff Michael Kolář, Erik Baška a Juraj Sagan opäť spolu v akcii na dvojici flámskych klasík - v stredu 16. marca sa predstavia na Nokere Koerse a o dva dni neskôr na Handzame Classic.

slovakia

left justify in out

Obidve podujatia patria do kategórie 1.1 UCI Europe Tour. Šesťčlennú zostavu ruského zoskupenia dopĺňajú Jay McCarthy, Nikolaj Trusov a Michael Gögl.


"Nokere je príležitosťou pre niektorých mladých jazdcov na získanie sebadôvery. Naším cieľom bude podporiť Michaela Kolářa v šprintérskom dojazde, pomôžeme mu dostať sa na najlepšiu možnú pozíciu. Prípadne sa budeme pozerať aj po iných možnostiach, ale ak príde k hromadnému šprintu, pôjdeme na Michaela," povedal pre oficiálnu stránku tímu Tinkoff športový riaditeľ Tristan Hoffman a k nasledujúcim pretekom Handzame Classic dodal: "S menej kockovými sektormi a rovinatejším profilom tu je väčšia šanca na šprintérsky dojazd. Tu dostane šancu Erik Baška."


Na podujatiach bude mať Slovensko štvornásobné zastúpenie, v drese domáceho zoskupenia Etixx-QuickStep sa predstaví Martin Velits.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona