Kužmová prehrala vo finále dvojhry

NETKY.SK • 12 Január 2014, 13:48 • 2 min
Kužmová prehrala vo finále dvojhry

SENEC - Anna Kalinská (Rus.-3) - Viktória Kužmová (SR) 7:6 (2), 6:3.

slovakia

left justify in out

Slovenská tenistka Viktória Kužmová prehrala v nedeľňajšom finále dvojhry dievčat na 21. ročníku mládežníckeho turnaja ITF Grade 2 Slovak Junior Indoor na tvrdom povrchu v hale v areáli TP Hotel Družba v Senci s Ruskou Annou Kalinskou nasadenou ako treťou 6:7 (2), 3:6.

Ešte len 15-ročnú Kužmovú z VSE TK Akademik Košice pripravuje v rámci programu NTC Ľubomír Kurhajec. Zatiaľ poslednou domácou víťazkou singlovej súťaže dievčat zostáva už od sezóny 2007 Lenka Juríková. 

Vo finále dvojhry chlapcov si Poliak Jan Zieliňski, osmička podujatia, poradil s Ukrajincom Vadimom Ursuom nasadeným ako pätnástym 7:5, 6:0. Vo štvorhre si vybojovali tituly chorvátsko-český tandem Domagoj Bilješko, Ondřej Krstev a Rusky Kalinská s Jevgenijou Levašovovou. 

Turnaj sa dosiaľ konal v Bratislave v areáli TJ Slávia Právnik pri petržalskom jazere Draždiak, ktorý však teraz rekonštruujú. 

Výsledky finále: 

Dvojhra chlapcov: 
Jan Zieliňski (Poľ.-8) - Vadim Ursu (Ukr.-15) 7:5, 6:0 

Štvorhra chlapcov: 
Domagoj Bilješko, Ondřej Krstev (Chor./ČR-6) - André Bíró, Viktor Kostin (Maď./Nem.-5) 6:2, 4:6, 10:8 (zápasový tajbrejk) 

Dvojhra dievčat: 
Anna Kalinská (Rus.-3) - Viktória Kužmová (SR) 7:6 (2), 6:3 

Štvorhra dievčat: 
Anna Kalinská, Jevgenija Levašovová (Rus.-3) - Barbora Miklová, Markéta Vondroušová (ČR) 6:4, 2:6, 10:7 (zápasový tajbrejk) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona