Kuzminová sa pripravuje v slovinskej Pokljuke

NETKY.SK • 8 Február 2016, 12:55 • 2 min
Kuzminová sa pripravuje v slovinskej Pokljuke

POKLJUKA - Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová sa po materskej pauze naplno vracia do tréningového procesu.

slovakia

left justify in out

"Konečne som odštartovala moju športovú prípravu, ktorej vyvrcholením by mali byť ZOH 2018 v Pjongčangu," uviedla prostredníctvom svojej verifikovanej facebookovej prezentácie držiteľka dvoch zlatých medailí zo zimných olympijských hier Kuzminová, pridala dokumentárne fotografie a domicil Pokljuka. Slovinské stredisko je známym miestom na biatlonovej mape.

"Nasťa tam bude aj s rodinou. Samozrejme, ide aj jej manžel, kondičný tréner Daniel Kuzmin. Veľmi to vítame," prezradila už koncom januára na tlačovej konferencii v Banskej Bystrici trénerka ženskej zložky reprezentácie SR Anna Murínová, predznamenala 10 dní detašovaného tréningu od 31. januára. K možnému návratu 31-ročnej rodáčky z Ťumeňa Kuzminovej do súťažného kolotoča už počas marcových majstrovstiev sveta v Osle-Holmenkollene, prípadne v záverečnom kole Svetového pohára v Chanty-Mansijsku sa predbežne nevedela vyjadriť: "Budeme s ňou po dlhšej dobe v bližšom kontakte až počas prípravy v Slovinsku. Tam bude priestor i na takéto rozhovory. Osobne si však myslím, že jej návrat v tejto sezóne nebude reálny, hoci je to v tejto chvíli stále otázne."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona