Kuzminová napriek trom chybám na strelnici skončila druhá v talianskej Anterselve

NETKY.SK • 21 Január 2018, 13:47 • 2 min
Kuzminová napriek trom chybám na strelnici skončila druhá v talianskej Anterselve

ANTERSELVA - Slovenská biatlonistka Anastasia Kuzminová napriek trom chybám na strelnici skončila druhá v talianskej Anterselve v nedeľňajších pretekoch na 12,5 km s hromadným štartom na záver programu žien v rámci 6. kola Svetového pohára 2017/2018, posledného predolympijského.

slovakia

left justify in out

Po sérii nie úplne najvydarenejších vystúpení si Kuzminová zdvihla náladu aj sebavedomie pred februárovými ZOH v Pjongčangu v Kórejskej republike a ako priebežne druhá v celkovom poradí seriálu si prospela v boji o veľký glóbus.

 

S náskokom 11,9 sekundy triumfovala Bieloruska Daria Domračevová, ktorá nesklopila jeden terčík. Tretia so štyrmi trestnými okruhmi a mankom 16,2 s bola fínska líderka SP Kaisa Mäkäräinenová.

 

Ďalšia Slovenka medzi tridsiatkou kvalifikovaných aktérok Paulína Fialková po jednom zaváhaní na palebnej čiare obsadila 13. miesto, zaostala o 1:11,5 min.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies