Kuzma a Fanendo Adi so štvorzápasovým trestom

NETKY.SK • 26 Júl 2013, 15:13 • 2 min
Kuzma a Fanendo Adi so štvorzápasovým trestom

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) na svojom pravidelnom zasadnutí potrestala hráča corgoňligového klubu FC Spartak Trnava Kamila Kuzmu zákazom štartu v štyroch súťažných dueloch.

slovakia

left justify in out

K. Kuzma dostal červenú kartu už v 2. min stretnutia 2. kola proti AS Trenčín za kopnutie súpera neprimeranou silou. V tom istom meraní síl putovali predčasne pod sprchy aj hráči hosťujúceho Trenčína Fanendo Adi a Aldo Baéz. Prvý spomenutý dostal rovnako štvorzápasový dištanc a v prípade druhého legionára zastavila disciplinárne konanie. "DK na základe vlastných zistení a stanoviska odbornej komisie konštatuje, že zo strany Alda Baéza v 32. min stretnutia nedošlo k porušeniu pravidiel futbalu, za ktoré bol vylúčený a podľa čl.18/1 DP, z uvedeného dôvodu voči menovanému disciplinárne konanie zastavuje a v evidencií napomenutí nemá hráč evidované z tohto stretnutia žiadne napomenutie," uvádza sa v najnovšej úradnej správe zverejnenej na oficiálnej internetovej stránke SFZ.

Stredopoliar Spartaka Myjava Vladimír Kukoľ dostal trest zákazu štartu v jednom zápase za vylúčenie po druhej žltej karte zo stretnutia 2. kola CL na ihrisku FC Nitra. Spartak Trnava uspel s odvolaním voči trestu pre záložníka Miroslava Karhana, tomu DK SFZ podmienečne odložila zvyšok trestu v podobe jedného duelu na päť mesiacov (do 25. decembra 2013). Bývalý reprezentant SR dostal červenú kartu ešte v stretnutí záverečného 33. kola Corgoň ligy sezóny 2012/2013. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona