Kúzlo globalizácie: Afričania znásilnili dve Holanďanky v belgickom hoteli

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 18:50 • 2 min
Kúzlo globalizácie: Afričania znásilnili dve Holanďanky v belgickom hoteli

Úrady v Antverpách vyšetrujú skupinové znásilnenie dvoch mladých holandských žien piatimi Afričanmi. Zatiaľ zatkli troch z nich.

slovakia

left justify in out

Holanďanky prišli do Antverp na víkend. V piatok šli na diskotéku, kde sa dali do reči s piatimi Afričanmi a potom si toho už veľa nepamätajú, píše server stredoevropan.cz. Podľa polície im zrejme niekto hodil niečo do nápojov.

 

Jeden z Afričanov potom omámenú dvojicu odprevadil na ich hotelovú izbu a pustil za sebou dovnútra aj štyroch kumpánov. Recepčný ráno o pol desiatej videl päticu Afričanov odchádzať spoločne. Ženy sa zobudili o hodinu neskôr dezorientované a uvedomili si, že boli znásilnené. Keď im recepčný povedal o pätici mužov, došlo im, čo sa stalo a zavolali políciu. Ta zistila, že pätica si z izby žien odniesla aj ich mobilné telefóny a peniaze. Ženy podali trestné oznámenie a vrátili sa do Holandska. 

 

Na prekvapenie sa v nedeľu večer objavil v hoteli jeden z Afričanov a zháňal sa po ženách. Zamestnanec okamžite zavolal majiteľa hotelu a ten vraj s pomocou psa Afričana na mieste zadržal a privolal políciu. Čakanie na ňu vraj bolo najdlhších 17 minút v jeho živote. 

 

S jedným zatknutým bola polícia schopná nájsť na druhý deň aj ďalších dvoch. Po zvyšných pátrajú.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies