Kúzlime s pneumatikami

NETKY.SK • 16 Júl 2015, 11:00 • 2 min
Kúzlime s pneumatikami

BRATISLAVA - Nábytok z paliet, skleník z plastových fliaš, prútené koše z papiera? To všetko je minulosť, na scénu nastupujú pneumatiky. Pomocou nich môžete vykúzliť jedinečné dekorácie, ihrisko alebo dokonca nábytok.

slovakia

left justify in out

V bare

Kúzlu pneumatík podliehajú aj majitelia barov a reštaurácií. Môžete si tak odložiť dáždnik, posedieť na barovej gumovej stoličke, alebo si umyť ruky v štýle automechanikov.

obrazok

Doma

V domácnosti ich môžete využiť na výrobu štýlového gauča alebo pohodlného kresla. A do pneumatík sa dá kadečo ukryť, napríklad reproduktor. 

obrazok

Na záhrade

Svoje využitie nájdu pneuamtiky aj na záhrade. Môžete z nich yvtvoriť napríklad zátišie s bylinkami alebo okrasnými rastlinami. Ak ich na seba naukladáte viac vznikne vám tak priestor na kompost, prípadne môžete pridať hlinu a pestovať v nich uhorky, alebo zemiaky. Veľká pneumatika od traktora vám zase môže poslúžiť na vytvorenie jazierka.

obrazok

Na ihrisku

Nie sú príliš vzhľadné, nepekne voňajú a sú proste obrovské. No aj cez to všetko môžete so starými pneumatikami vytvoriť napríklad detské ihrisko. Môžu poslúžiť ako preliezačka, húpačka, alebo ako schody ku šmykľávke.

obrazok

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona