Kushner odmieta akýkoľvek kontakt s Ruskom počas volebnej kampane

NETKY.SK • 25 Júl 2017, 06:42 • 2 min
Kushner odmieta akýkoľvek kontakt s Ruskom počas volebnej kampane

WASHINGTON - Poradca prezidenta Spojených štátov a zároveň jeho zať Jared Kushner dnes vyhlásil, že počas vlaňajšej kampane pred americkými prezidentskými voľbami nemal ani jeden neprimeraný kontakt s ruskými predstaviteľmi a aj všetky jeho aktivity boli primerané.

slovakia

left justify in out

Po vypočutí v senátnom výbore pre kontrolu tajných služieb uviedol, že počas prezidentskej volebnej kampane sa "nespolčil" s Ruskom a ani nepozná nikoho, kto by tak v kampani urobil. Zdôraznil tiež, že sa pri svojom podnikaní v súkromnom sektore nespoliehal na ruské peniaze.

 

Senátny výbor pre kontrolu tajných služieb vyšetruje zasahovanie Ruska do amerických prezidentských volieb v roku 2016, pripomína agentúra AP. Kushner odišiel zo stretnutia so senátnymi vyšetrovateľmi, ktoré sa konalo za zatvorenými dverami, takmer po troch hodinách. Jeden muž sa mu pokúsil podať ruskú zástavu, ale polícia ho zastavila.

 

Po návrate do Bieleho domu predstúpil pred médiá s krátkym vyhlásením a neodpovedal na otázky novinárov. V utorok má vypovedať pred výborom pre tajné služby v Snemovni reprezentantov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies