Kurzy na Fica ako víťaza prezidentských volieb sú najnižšie

NETKY.SK • 12 Marec 2014, 16:40 • 2 min
Kurzy na Fica ako víťaza prezidentských volieb sú najnižšie

BRATISLAVA - V prezidentskom kresle vidia stávkari Roberta Fica, na ktorého víťazstvo sú v stávkových kanceláriách stále najnižšie kurzy.

slovakia

left justify in out

Pohybujú sa okolo hodnoty 1,5. Vsadiť si na Andreja Kisku ako budúcu hlavu štátu sa dá s kurzom približne od 2,15 až 2,5. Výrazne vyššie sú kurzy na to, že prezidentom bude Radoslav Procházka či Milan Kňažko. Kurzy pri Procházkovom mene sa pohybujú okolo 10 až 11, u Kňažka približne 9 až 10.

V druhom kole volieb sa podľa bookmakerov stretne Fico a Kiska, kurz na ich súboj je stále rovnako nízky. V internetovej stávkovkej kancelárii DOXXbet.com je 1,05, v spoločnosti Victory Tip 1,08. Najnižší kurz na boj Fica v druhom kole s Kňažkom je v Niké, a to 5,5. Na dvojicu Fico - Procházka je kurz 5,7, na postup Procházku, respektíve Kňažka do boja s Ficom je napríklad v DOXXbete na úrovni 8.

Podať stávku si ľudia môžu nielen na celkového víťaza či dvojicu v druhom kole, ale aj na to, kto bude mať viac percent v prvom kole a tiež na volebnú účasť. Medzi obľúbené stávky patria tipy na to, koľko percent dostanú jednotliví kandidáti, hovorí konateľ internetovej stávkovej kancelárie Victory Tip Tibor Pekarčík. "Zaznamenali sme viacero vyšších stávok, ale práve na rozdiely medzi rozličnými dvojicami, ktoré nie sú veľmi v hľadáčiku," ozrejmil. Najviac ľudia vsádzajú na Roberta Fica, stávky nabiehajú stabilne nezávisle od výšky kurzu, konštatuje produktový špecialista DOXXbet.com Michal Kolárik. Ľudia tipujú tiež často počet voličov v prvom kole. "Stabilne tipujú účasť nad 45 percent s kurzom 1,60, ale aj účasť nad 50 percent, kde je zaujímavý kurz až 2,20," dodáva Kolárik.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies