Kuriózny prípad: V Nemecku zadržali ženu, ktorá pašovala kokaín v prsných implantátoch

NETKY.SK • 10 Marec 2016, 09:57 • 2 min
Kuriózny prípad: V Nemecku zadržali  ženu, ktorá pašovala kokaín v prsných implantátoch

FRANKFURT - Colníci na medzinárodnom letisku v nemeckom Frankfurte zatkli nemenovanú Kolumbijčanku, ktorá v prsných implantátoch pašovala kilogram kokaínu. Nemecké úrady o tom informovali v stredu s tým, že 24-ročnú ženu zatkli ešte 24. februára.

slovakia

left justify in out

Colníci začali mladú ženu podozrievať po tom, ako jej pod prsiami objavili čerstvé jazvy po operácii, pričom ona sama sa sťažovala na veľké bolesti. Následne sa priznala, že v prsných implantátoch pašuje drogy, ktoré jej do tela umiestnili počas narýchlo zrealizovanej operácie. Ženu preto previezli do nemocnice, kde jej z tela vyoperovali dve 500-gramové plastové vrecúška s kokaínom. Tie majú spolu hodnotu približne 200-tisíc eur a boli určené pre trh v Španielsku.

 

"Toto je prvý prípad, keď niekto takýmto spôsobom prepašoval drogy do Nemecka. Šokovalo nás, ako amatérsky ten chirurgický zákrok vykonali. Dokazuje to, akí sú pašeráci ľahostajní voči ľudskému životu a život ohrozujúcim podmienkam svojich podriadených," uviedol hovorca colného úradu Hans-Jürgen Schmidt. Ženu, ktorá tvrdí, že má tri deti a pracuje v poľnohospodárstve, obvinia z pašovania drog a hrozí jej pobyt vo väzení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies