Kuriózny prípad: Pes postrelil svojho majiteľa!

NETKY.SK • 21 December 2014, 14:07 • 2 min
Kuriózny prípad: Pes postrelil svojho majiteľa!

USA - Istý Richard L. Fipps z amerického Wyomingu utrpel priestrel ľavého ramena po tom, ako jeho pes nešťastnou zhodou okolností stlačil spúšť na puške.

slovakia

left justify in out

Kuriózny incident sa stal na odľahlej lesnej ceste južne od mesta Sheridan, keď sa 46-ročný Fipps spolu so svojimi dvoma zamestnancami snažil vytiahnuť zapadnuté auto.

 

Fipps, ktorý stál za autom, prikázal svojmu psovi, aby preskočil z predného sedadla na zadné. Tam však ležala odistená puška, ktorá pri doskoku psa vystrelila smerom dozadu a trafila muža do ľavého ramena. Guľka následne minula chrbát a prestrelila pravý rukáv bez toho, aby zasiahla ruku. Fippsovi zamestnanci zavolali záchranku a odviezli ho na hlavnú cestu, kde počkali na sanitku. Tá poraneného muža previezla do nemocnice v Sheridane, no keďže išlo o vážnejšie zranenie, Fippsa transportovali do mesta Billings v susednej Montane. Muž je mimo ohrozenia života, no hrozí mu amputácia ruky. Polícia celý prípad vyšetrila a dospela k záveru, že šlo o nehodu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies