Kuriózny prípad: Mužovi sa zasekol penis v rúrke z klimatizácie!

NETKY.SK • 11 Jún 2014, 17:59 • 2 min
Kuriózny prípad: Mužovi sa zasekol penis v rúrke z klimatizácie!

ČÍNA - Istému Lianovi Tienovi z čínskeho mesta Čchüan-čou v provincii Fu-ťien sa zasekol penis v rúrke odvádzajúcej vodu z klimatizačného zariadenia.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatjedenročný muž mal penis v rúrke dva dni a do nemocnice šiel až po tom, ako dostal horúčku. Lekárom sa mu však nepodarilo pomôcť, a tak museli zavolať hasičov. Tým trvalo štyri hodiny, kým rúrku odpílili.

 

Tien následne poskytol médiám vysvetlenie tohto kuriózneho incidentu. "Bolo tak horúco, že som sa rozhodol maľovať stenu nahý. Pošmykol som sa však a penis mi zapadol do rúrky v stene, ktorá odvádza vodu z klimatizácie. Nanešťastie sa tam zasekol. Pomyslel som si, že by mi to nikto neuveril, a tak som vyskúšal všetko možné, aby som sa vyslobodil. Odrezal som tú rúrku od steny a skúšal som do nej zhora nalievať olej a tekuté mydlo, ale penis bol tak tesne zaklinený, že nadol neprešla ani kvapka. Išiel som spať s tým, že keď sa upokojím, tak vykĺzne sám. To sa však nestalo, penis mi sčervenal a zapálil sa. Bál som sa, aby som nedostal nejakú infekciu, ale taktiež som sa hanbil povedať o tom mojej rodine," uviedol Tien.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona