Kuriózny prípad: Dvoch šoférov z rovnakého auta obvinili za alkohol

NETKY.SK • 22 Apríl 2014, 12:26 • 2 min
Kuriózny prípad: Dvoch šoférov z rovnakého auta obvinili za alkohol

BRATISLAVA - Kuriózny prípad s opitými vodičmi riešili policajti na Veľkonočný pondelok v Bratislave. Na Slovnaftskej ulici zastavili 28-ročného vodiča VW Golf. Mladý Michalovčan pri dychovej skúške nafúkal 0,54 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 1,13 promile a pri opakovanej skúške mu zistili 1,17 promile.

slovakia

left justify in out

Šoféra zadržali a skončil na policajnom oddelení. Netrvalo ani hodinu a na tej istej ulici zastavili policajti ten istý Golf, vodič totiž jazdil bez povinného osvetlenia. Tentoraz však už za volantom sedel 35-ročný Marián. Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová, aj v tomto prípade vodič javil známky požitia alkoholu, Bratislavčan však dychovú skúšku odmietol. Aj v druhom prípade tak šofér poputoval na policajné oddelenie. Obaja už čelia obvineniam z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

 

V ten istý deň chytila hliadka aj opitú vodičku. Dvadsťpäťročnú Luciu na VW Passat zastavila hliadka na Športovej ulici v Moste pri Bratislave. Mladá žena nafúkala najskôr 1,71 promile a pri opakovanej skúške už dve promile. V Kaplnej v Seneckom okrese zase kontrolovali 39-ročného motocyklistu na Simsone. Motorkárovi zistili 1,25 promile. Vodičom za nezodpovednú jazdu hrozí až rok za mrežami.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona