Kuriózny omyl: Sugea Knighta zastavili policajti, mierili naňho zbraňami

NETKY.SK • 30 November 2013, 11:05 • 2 min
Kuriózny omyl: Sugea Knighta zastavili policajti, mierili naňho zbraňami

LOS ANGELES - Sugea Knighta, zakladateľa a riaditeľa hudobného vydavateľstva Black Kapital Records, v piatok v Los Angeles zastavili v jeho aute policajti, pričom naňho mierili zbraňami.

slovakia

left justify in out

Ako sa neskôr ukázalo, išlo o omyl. Policajti dostali správu o útoku. Podľa opisu sa útočník podobal na Knighta, ktorého krátko po tom zastavili v jeho aute. Knight súhlasil, že s nimi odíde na policajnú stanicu, kde zistili, že nechytili správneho muža. Polícia si myslí, že správa o útoku bola falošná. Podľa nemenovaných zdrojov Knight zvažuje podanie žaloby.

Spoluzakladateľ a bývalý riaditeľ hudobného vydavateľstva Death Row Records Marion "Suge" Knight má bohatú kriminálnu minulosť. Napríklad, vroku 1997 ho odsúdili na deväť rokov za násilné správanie. V roku 2001 ho však prepustili. V roku 2008 ho zatkli po tom, ako fyzicky napadol svoju bývalú priateľku Melissu Isaac pred klubom v Las Vegas. Podľa správ bol tiež pod vplyvom extázy a opiátov. V roku 2012 ho zatkli opäť v Las Vegas, v jeho aute našli vtedy aj marihuanu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies