Kuriózna nehoda: Z Mercedesu sa stala ponorka!

NETKY.SK • 16 September 2013, 13:30 • 2 min
Kuriózna nehoda: Z Mercedesu sa stala ponorka!

SLÁDKOVIČOVO – V sobotu 14.09. o 7.30 ráno sa pri meste Sládkovičovo stala kuriózna dopravná nehoda, pri ktorej 36-ročný vodič bieleho Mercedesu z okresu Hlohovec nezvládol riadenie v mierne ľavotočivej zákrute na ceste I/62 v smere na Veľkú Maču a namieril si to priamo do potoka. Pri vodičovi stáli všetci svätí, keďže hrozivo vyzerajúca nehoda sa zaobišla bez zranení.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahovali hasiči z hasičkej stanice v Galante. “Podľa našich informácií vodič neprispôsobil jazdu stavu a povahe vozovky, keď v daždivom počasí vyšiel v mierne ľavotočivej zákrute mimo cesty a skončil priamo v potoku. Hasiči pomocou techniky vytiahli kompletne ponorené auto z vody na breh,” uviedol veliteľ zásahu z Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Galante nadpor. Ákos Keszeli. Na mieste bola prítomná aj polícia.

Trnavská policajná hovorkyňa JUDr. Mária Linkešová pre Netky.sk ďalej uviedla: "K zraneniu osoby pri nehode nedošlo. Polícia podrobila vodiča dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Krátko po nehode polícia obvinila vodiča z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, nakoľko muž mal políciou uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá po dobu 4 mesiacov, t. j. do 19. 12. 2013."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies