VIDEO Kuriózna nehoda autobusu na londýnskom Walthamstowe

NETKY.SK • 17 Apríl 2016, 13:00 • 2 min
VIDEO Kuriózna nehoda autobusu na londýnskom Walthamstowe

LONDÝN – Obyvateľka londýnskej štvrte Walthamstow dostala poriadny šok, keď jej do obývačky vrazil autobus. Vydesená žena mala šťastie, že to prežila.

slovakia

left justify in out

Autobus s číslom W15 zišiel na Blackhorse Road z cesty, prerazil malý plot a vrazil priamo do obývačky Shellarie Nestor. Našťastie bol autobus mimo prevádzky a nenachádzali sa v ňom cestujúci. K nehode došlo vo štvrtok v neskorých večerných hodinách.

 



"Mám šťastie, že som nažive! Nechápem, ako sa to stalo," povedala Shellarie pre denník Standard. "Bol to strašný šok! Bola to poriadna rana a ten hluk bol neuveriteľný. Nečakali by ste, že vám do domu vrazí autobus. Všetci sme mali šťastie, že sme nažive a nedošlo k žiadnym vážnym zraneniam. Teraz to musíme riešiť s poisťovňou."
 

Polícia oznámila, že vodič autobusu bol na mieste ošetrený s ľahkými zraneniami a nikto iný nebol zranený.

 

img

 

"Pár odvedľa sme nachvílu prichýlili u nás. Majú malé deti, ktoré sú týmto incidentom veľmi rozrušené," povedal sused a dodal, že "náraz bolo počuť široko ďaleko, znelo to ako hrom počas letnej búrky. Na miesto rýchlo dorazili hasiči."

 

img

K nehode sa pre denník Standard vyjadril aj ďalší vodič, ktorý jazdí na rovnakej trase a neželal si byť menovaný: "Neprekvapilo ma to. Je to kritické miesto a je to tam veľmi úzke. Ak oproti vám prichádza nákladné auto, tak sa musíte stiahnuť, aby ste sa mu vyhli. Upozorňovali sme na tento problém a bezodkladne by sa s tým malo niečo urobiť."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona