Kuriózna nehoda: Auto prerezal na polovicu, z miesta havárie utiekol!

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 12:32 • 2 min
Kuriózna nehoda: Auto prerezal na polovicu, z miesta havárie utiekol!

DES MOINES – Polícia z malého amerického mestečka Des Moines pátra po vodičovi auta, ktorému sa podaril naozaj husársky kúsok!

slovakia

left justify in out

Keď o štvrtej ráno dorazili na miesto činu našli červený Pontiac Grand Am rozdelený na dve polovice. „Nikdy som nič podobné nevidel,“ povedal Adam Garris, ktorý auto odťahoval. Zaujímavosťou však je, že polícia nenašla žiadneho zraneného a nenašli dokonca ani vodiča auta.

„Keby niekto sedel vzadu s najväčšou pravdepodobnosťou by nehodu neprežil, vodič a prípadný spolujazdec  sú určite nažive,“ komentoval situáciu seržant Jason Halifax. Zadná časť auta je úplne zošrotovaná, ale predná časť je ako keby práve vyžla z linky.

Polícia prehľadala okolo a takisto aj miestne nemocnice, ale žiaľ bez úspešne. Najpravdepodobnejšia verzia je, že auto je ukradnuté, pretože nemalo ani poznávacie značky. „Úlohou polície teraz je navštíviť posledného majiteľa a jednoducho sa ho spýtať čo spravili so svojím autom,“ priblížil médiám ďalšie kroky polície Halifax.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona