Kuriozita: Otec pochoval svojho syna, o 11 dní mu zavolal na mobil

NETKY.SK • 26 Jún 2017, 16:51 • 2 min
Kuriozita: Otec pochoval svojho syna, o 11 dní mu zavolal na mobil

Istá rodina utrpela poriadnu ranu. Pár dní po tom, ako pochovali svojho syna/brata, dostali nečakaný telefonát.

slovakia

left justify in out

Osemdesiatdva-ročnému Frankovi J. Kerriganovi, úrady 6. mája oznámili, že jeho duševne chorý syn Frank M. Kerrigan (57) zomrel. Zronenému otcovi tiež tvrdili, že urobili identifikáciu tela podľa odtlačkov prstov. Frank teda nešiel mŕtvolu obzerať osobne. Možno si chcel syna zapamätať živého.

 

"Keď mi niekto povie, že môj syn je mŕtvy a má odtlačky jeho prstov, verím mu,“ povedal starý Kerrigan. "Keby nebol identifikovaný odtlačkami prstov, bol by som tam išiel."

 

img

Zdroj foto: PA

 

Táto informácia však bola nesprávna, ale Frank a jeho rodina začali pripravovať pohreb pre syna.

 

Pravdepodobne by ale nepomohla ani osobná obhliadka. Otec syna totiž videl na pohrebe v truhly a žiadne pochybnosti nemal. „Nevedel som, ako môže vyzerať môj syn mŕtvy,“ povedal.

 

"Bola to veľmi ťažká situácia. Mysleli sme si, že pochovávame svojho brata, no namiesto neho mal nádherný pohreb niekto iný,“ uviedla Francova sestra Carole Meikle (56).

 

Frankov brat zase vybavil, aby telo pochovali v blízkosti miesta, kde už odpočívala Kerriganova manželka.

 

Od pohrebu postupne uplynulo 11 dní a Frankovi staršiemu zazvonil telefón. Bol to jeho priateľ Bill Shinkera a oznámil mu, že jeho syn žije. Potom mu ho dal k telefónu osobne a Frank mladší povedal jednoducho: „Ahoj tati.“ Muselo to byť srdcervúce.

 

Neskôr sa zistilo, že na vine boli úrady, odtlačky prstov zle identifikovali. Smutná správa sa tak prenesie na inú rodinu. Predstavte si, že vám oznámia, že niekto vás blízky zomrel ale už je aj pochovaný. Nepríjemné.

 

Rodina Kerriganovcov chce žalovať úrady za neschopnosť a psychickú ujmu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona