Kuriozita: Muž uviazol vo vnútri bankomatu, ľuďom vysúval lístky s prosbou o pomoc

NETKY.SK • 13 Júl 2017, 19:50 • 2 min
Kuriozita: Muž uviazol vo vnútri bankomatu, ľuďom vysúval lístky s prosbou o pomoc

CORPUS CHRISTI - Muž z Texasu sa ocitol uväznený vo vnútri bankomatu a na svoju nezávideniahodnú situáciu sa pokúšal upozorniť lístkami, ktoré zákazníkom vystrkoval cez priezor na vydávanie potvrdeniek.

slovakia

left justify in out

Tento nemenovaný technický pracovník v bankomate uviazol v stredu, keď vymieňal zámku na miestnosti vedúcej do zadnej časti bankomatu Bank of America, uviedla miestna polícia, ktorú dnes citovala agentúra AP.

 

Muž sa nevedel dostať z daného priestoru von, pretože nemal so sebou otváraciu kartu ani mobil, ktorým by mohol upovedomiť zamestnancov banky. Rozhodol sa preto vysúvať z bankomatu lístky s písanými prosbami o pomoc.

 

 

"Prosím, pomôžte mi. Som tu uväznený a nemám so sebou telefón. Prosím, skontaktuje môjho šéfa," uvádza sa na jednom z papierikov. Zákazníci vyberajúci si peniaze to najskôr považovali za žart, jeden však privolal políciu.

 

Muži zákona zistili, že zvnútra bankomatu sa ozýva mdlý hlas, vykopli dvere priľahlej miestnosti a muža vyslobodili. "Všetci sú v poriadku, ale niečo podobné som ešte nevidel," uviedol predstaviteľ tamojšej polície.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies