Kuriozita: Matku troch detí zavreli do väzenia, pretože non-stop púšťala Eda Sheerana

NETKY.SK • 28 Marec 2017, 15:34 • 2 min
Kuriozita: Matku troch detí zavreli do väzenia, pretože non-stop púšťala Eda Sheerana

WALSALL – Púšťajú ho v rádiách, píšu o ňom médiá, Ed Sheeran je v súčasnosti takmer všade. Všetko má však svoje hranice znesiteľnosti.

slovakia

left justify in out

Jedna z jeho najväčších fanúšičiek Sonia Bryce sa tvorby tohto ryšavého pesníčkara nevedela nasýtiť a púšťala si ho doma nahlas bez prestávky dňom i nocou.

 

V istom momente dokonca nechala dokola hrať jednu a tú istú pesničku pol hodinu. Suseda Clare Tidmarsh, ktorá sa stará o päť detí, to neuniesla a udala Soniu polícii.

 

Hlučnú faninku neskôr súd odsúdil na osem týždňov väzenia. Mnohým sa tento trest môže zdať príliš krutý, najmä preto, že musí na dlhú dobu opustiť deti.

 

Sonia však okrem hudobného teroru, údajne aj kričala, nadávala a trieskala vecami. Sudca sa vyjadril, že „úroveň hluku a rušenie verejného pokoja bolo absolútne neprijateľné.“

 

"Musíte sa naučiť, že sa máte správať ako rozumná a zodpovedná dospelá osoba, a nie ničiť život svojich susedov. To, čoho ste sa dopustili, je obyčajné násilie a som presvedčený, že je vám to jedno,“ povedal sudca.

 

"Každý má právo žiť v mieri a občas spoločnosti niečo dať, inokedy kúsok zobrať, ale vy sa vôbec nechováte ako civilizovaný človek. Musíte sa to naučiť," zdôraznil. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona