Kuriozita: Dvaja nadrogovaní pašeráci sa omylom udali kvôli halucináciám

NETKY.SK • 23 Január 2016, 11:14 • 2 min
Kuriozita: Dvaja nadrogovaní pašeráci sa omylom udali kvôli halucináciám

LAS VEGAS - Kuriózna príhoda sa naskytla policajtom v americkom meste Rexburg. Dvaja nadrogovaní mladíci chceli cez hranice previesť deväť kilogramov marihuany. Mladíci sa omylom udali na polícii po tom čo ochutnali z prevážanej rastliny, ktorú mali vo svojom aute. Po chvíli začali mať halucinácie a videli všade okolo seba policajtov.

slovakia

left justify in out

Zavolali preto na policajnú linku. Rexburská polícia zverejnila hovor ako sa dvaja nadrogovaní mladíci omylom priznali, že v aute prenášajú deväť kilogramov marihuany.

 

Mladíci sa rozhodli drogu ochutnať a začali trpeť paranoidnou predstavou, že ich auto obklopilo množstvo policajtov. Keď mali pocit, že už nemajú žiadne východisko, zavolali na policajnú linku a požiadali operátora, aby stiahli všetkých policajtov, že sa priznávajú k činu a vzdávajú sa. Operátor najprv nechápal o čo ide, bola to mimoriadne kuriózna situácia. Mladíci začali vysvetľovať čo sa deje okolo ich auta. “Nech vaši policajti nejazdia v civilných autách okolo nás, aby nás chytili. Neviem aký je plán, len ma napadlo, keby ste nám mohli pomôcť ukončiť to, povedal mladík. Chcem ísť iba do tepla”, snažil sa dohodnúť Leland.

 

Dispečerovi pomaly začalo dochádzať čo sa deje. Na adresu ktorú mu dali mladíci poslal urýchlene policajtov. O chvíľu dorazila k mladíkom policajná hliadka, ktorá mladíkov vyslobodila, uváda portál eastidahonews.com. Polícia zhabala mladíkom deväť kilogramov marihuany, ktorú chceli previesť z Las Vegas do mesta Bozeman. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies