Kúrenie v nemocnici na Antolskej ulici v Bratislave opravili, obnovuje sa bežná prevádzka

NETKY.SK • 8 Január 2016, 16:52 • 2 min
Kúrenie v nemocnici na Antolskej ulici v Bratislave opravili, obnovuje sa bežná prevádzka

BRATISLAVA - Nemocnica na bratislavskej Antolskej ulici obnovuje po havárii s kúrením svoju normálnu prevádzku.

slovakia

left justify in out

Po dnešnej oprave výmenníkovej stanice obnovili kúrenie, v nemocnici sa tak o 19.00 h zruší mimoriadny stav a vráti sa do normálneho režimu.

 

"Nemocnica začne naplno fungovať, prijímať pacientov aj na hospitalizácie, ženy na pôrody a podobne. Od najbližšieho pracovného dňa sa obnoví aj poskytovanie plánovanej zdravotnej starostlivosti, ambulantnej aj ústavnej," informovala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petra Stano Maťašovská.

 

Nemocnica mala problémy s kúrením od utorka (5.1.), pre poruchu nešlo vykúriť celú budovu. Žiadnych nových pacientov tak v nemocnici neprijímali a väčšinu hospitalizovaných s výnimkou vážnych prípadov previezli do ostatných štyroch nemocníc patriacich pod UNB. V nich by mali aj zostať, v špecifických prípadoch bude hospitalizácia opäť pokračovať na Antolskej.

 

"Počas núdzového režimu nemocnice sa nič mimoriadne nestalo, hospitalizovaní pacienti mali teplotný komfort, preklady pacientov do iných nemocníc UNB boli bez problémov, nikomu sa transportom nezhoršil zdravotný stav. Poskytovanie zdravotnej starostlivosti ostalo zachované. Situácia bola stabilizovaná. Ďakujeme všetkým pacientom za pochopenie, trpezlivosť a spoluprácu," zhrnula Stano Maťašovská.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies