Kuračka v Trnave končí, chce hrať ešte dva roky

NETKY.SK • 18 Jún 2014, 14:25 • 2 min
Kuračka v Trnave končí, chce hrať ešte dva roky

TRNAVA - Slovenskému futbalistovi Petrovi Kuračkovi (nar. 13. júla 1978) sa v doterajšom pôsobisku FC Spartak Trnava k 30. júnu 2014 končí zmluva a v "bronzovom" tíme uplynulej sezóny najvyššej domácej súťaže už nebude pokračovať.

slovakia

left justify in out

"Obe strany neprejavili záujem o predĺženie kontraktu. Mám svoj vek. Chápem, že Trnava už nejaví interes o hráča, ktorý má 35 rokov," citoval oficiálny klubový web Spartaka slová rodáka z Myjavy, ktorý ďalej skonštatoval: "Ja takisto už v trnavskom klube nechcem zostať. Viem, že by som tu nebol šťastný. Musíme ísť každý svojou cestou, po vypršaní kontraktu sa naše cesty rozídu."

 

Skúsený stredopoliar momentálne trénuje s "juniorkou" Trnavy. Kuračku s ponukou na prestup oslovil víťaz III. ligy skupiny Západ a nováčik druhej ligy 2014/2015 v západnej "geografickej" časti ŠKF Sereď, v jeho prípade nie je vylúčená ani nižšia súťaž v Rakúsku. "Dali sme si čas na rozmyslenie. Zvažujem ešte iné možnosti, uvidíme, ako to celé vypáli." 

 

Tvorivý záložník, ktorý pôsobil aj v Prachaticiach, Zlatých Moravciach a Myjave, bude pomaly končiť s kariérou na trávniku a už teraz rozmýšľa o budúcnosti. "Snažím sa myslieť nielen na futbal, pretože ten by som mohol hrať ešte dva roky. Musím však už premýšľať, čo budem robiť o päť rokov. Chcem sa postupne viac venovať športovej psychológii a mentálnym tréningom. Kariéru budem riešiť na nižšej úrovni," uviedol Peter Kuračka a dodal: "Spartaku Trnava želám, aby sa ľudia futbalom zabávali. Nie je podstatné, na akej priečke bude klub v tabuľke, ale to, aby mali všetci zainteresovaní radosť z účinkovania mužstva." 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona