Kuracie rezance s karí

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 09:00 • 2 min
Kuracie rezance s karí

BRATISLAVA – Indickú kuchyňu nemôžeme charakterizovať ako celok, nakoľko je to kuchyňa rôznych národnostných etník a náboženstiev.

slovakia

left justify in out

Suroviny pre 4 osoby

700 g kuracích pŕs, 1 pekinskú kapustu, 3-4 strúčiky cesnaku, 1 biely jogurt, 100 g nesolených arašidov, 2 PL karí korenia, soľ, korenie,

 

Príprava:

Kuracie prsia nakrájame na rezance a opečieme na oleji. Pridáme nakrájaný cesnak, soľ, korenie, karí korenie, kapustu nakrájanú na rezance, premiešame a udusíme. Nakoniec prisypeme oriešky, vmiešame jogurt, necháme prejsť varom a odstavíme. Podávame s ryžou.

 

img

 

Čas prípravy: 90 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies