Kúpele Lúčky otvoria už čoskoro letnú kúpeľnú sezónu

NETKY.SK • 12 Máj 2013, 11:29 • 2 min
Kúpele Lúčky otvoria už čoskoro letnú kúpeľnú sezónu

LÚČKY – V Kúpeľoch Lúčky otvoria 19. mája letnú kúpeľnú sezónu.

slovakia

left justify in out

"Stavili sme na kombináciu vody, cykloturistiky a dobrodružstva," povedala o novom koncepte kúpeľníctva Slávka Medveďová z kúpeľov. „Sezónu otvoríme vystúpením známeho muzikanta Antonína Gondolána. Spoluúčinkuje Brillant orchester Milana Olšiaka a Natálie Hatalovej. Program doplní vernisáž výtvarníkov Stanislava Zormana a Stanislava Harangozó, či liptovského rezbára Miroslava Trnovského,“ vymenovala Medveďová.

Nebudú chýbať vedomostné a talentové súťaže pre malých a veľkých návštevníkov. Jedným z lákadiel bude aj bohatá tombola, či jarmok ľudových remesiel. „Novinkou je spojenie liečivej vody, cyklistiky a poznávania. Vďaka vyznačeniu stoviek kilometrov nových trás a projektu Aqua a Cyklo Bus získajú klienti možnosť navštíviť najväčšie kultúrno-historické atrakcie Liptova a urobiť niečo pre svoje zdravie,“ podotkla. Otvorenie sa začína o 14:00 hod. na priestranstve pred kúpeľnou dvoranou. „V prípade nepriaznivého počasia bude v kinosále kúpeľného domu Choč“ uviedla Medveďová. Vstup je zadarmo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies