Kúpalisko v Turčianskych Tepliciach triedi očkovaných a neočkovaných farebnými náramkami!

NETKY.SK • 30 Júl 2021, 12:31 • 2 min
Kúpalisko v Turčianskych Tepliciach triedi očkovaných a neočkovaných farebnými náramkami!

Pravidlá na kúpaliskách po celom Slovensku sú očividne rôzne! Konkrétne kúpalisko v Turčianskych Tepliciach sa rozhodlo pre vskutku rázny krok.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Nie každý sa dostal do areálu

Väčšina ľudí mala na ruke čiernu pásku a čip, no tí, ktorí neboli zaočkovaní, alebo nemali platný test, dostali žltý náramok. To znamená, že nesmú prejsť do interiéru areálu a môžu sa zdržiavať len vo vonkajšej časti. Ako informujú obľúbené kúpele na svojich oficiálnych stránkach, vstup do vonkajších bazénov je možný aj bez testu. Vstup do interiérových prevádzok je už však prísnejší.

 

img

 

„V prípade, ak sa klienti nepreukážu negatívnym výsledkom antigénového testu nie starším ako 24 hodín alebo PCR testu nie starším ako 72 hodín, respektíve potvrdením o očkovaní proti ochoreniu COVID-19 starším ako 14 dní po druhej dávke alebo potvrdením o prekonaní ochorenia COVID-19 nie starším ako 180 dní, majú v rámci zakúpeného vstupu nárok len na vonkajšie priestory a prevádzky v areáli,“ informovali na svojej stránke. Mnohí návštevníci tak odišli z kúpaliska zaskočení.

 

Prečítajte si: Deti do 12 rokov už nepotrebujú negatívne testy na koronavírus, hromadné podujatia prešli tiež zmenami

 

"My sme tam boli tento rok raz a určite aj poslednýkrát. Bez testu nás nevpustili, hoci sme chceli byť len vonku, vtedy už testy neboli povinné," napísala sklamaná návštevníčka na sociálnej sieti.

 

"V žiadnom prípade nerozdeľujeme návštevníkov na očkovaných a neočkovaných," vyjadrila sa samotná prevádzka, no nestretla sa s pozitívnym ohlasom. Húfy ľudí na stránke kúpaliska priam chrlili nahnevané a sklamané komentáre. "Syn bol nedávno veľmi sklamaný, keď ste 13-ročné dieťa nepustili, lebo nemal test," napísala matka chlapca.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona