Kúpalisko v Dunajskej Strede bude lákať ľudí aj na nudistickú pláž!

NETKY.SK • 19 Máj 2014, 15:15 • 2 min
Kúpalisko v Dunajskej Strede bude lákať ľudí aj na nudistickú pláž!

DUNAJSKÁ STREDA – Kúpalisko Thermalpark v Dunajskej Strede ponúkne v tomto roku návštevníkom novú toboganovú vežu a jedinečnú nudapláž.

slovakia

left justify in out

Vežu otvoria koncom júna počas slávnostného otvorenia letnej sezóny, nudapláž bude k dispozícii od júna do septembra. Kúpalisko, ktoré funguje už 41. sezónu, prešlo v uplynulých rokoch kompletnou rekonštrukciou za takmer štyri milióny eur, v tomto roku podľa riaditeľa Gabriela Somogyiho pôjde na investície 1,6 milióna eur.

 

V Dunajskej Strede bol k dispozícii len jeden tobogan, túto sezónu pribudne veža so siedmimi dráhami. K dispozícii budú rôzne tobogany, ktoré nebudú ústiť do bazéna, ale do spomaľovacích dráh. Ďalšou tohtoročnou novinkou bude nudistická pláž na ostrove uprostred veľkého jazera. Nudisti sa na ostrov doplavia plťou, pred zrakmi ostatných návštevníkov ich budú chrániť stromy. Na pláži budú mať priaznivci kúpania bez plaviek k dispozícii aj sociálne zariadenia a malý bar, čo je v slovenských pomeroch unikát. 

 

Thermalpark v Dunajskej Strede ponúka spolu desať bazénov, jeho areál má rozlohu 18 hektárov. Do viacerých bazénov sa dostáva termálna vysoko mineralizovaná voda z vrtu, ktorý je priamo v areáli kúpaliska. Voda má priaznivý vplyv na pohybový aparát, relaxovať možno nielen v plaveckých bazénoch, ale aj v perličkovom kúpeli, pod vodnými delami či v jaskyni s vodopádom. Jediným akcionárom spoločnosti Thermalpark DS je mesto Dunajská Streda.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies