Kúpaliská na južnom Slovensku sú na leto pripravené

NETKY.SK • 17 Jún 2017, 13:15 • 2 min
Kúpaliská na južnom Slovensku sú na leto pripravené

KOMÁRNO - Vadaš Thermal Resort Štúrovo navštívilo v minulom roku 650.000 osôb, stále však investuje do zlepšovania svojich služieb. Pre TASR to uviedla vedúca oddelenia marketingu spoločnosti Lívia Németh.

slovakia

left justify in out

Štúrovské kúpalisko ponúka šesť vonkajších bazénov počas leta a tri bazény po celý rok, z toho sú dva kryté a jeden vonkajší sedací pri krytej plavárni. "Ubytovať sa možno v hoteli, apartmánových domoch a autokempingu. V areáli ponúkajú ubytovanie aj súkromné osoby v chatkách a apartmánoch. Stravovanie zabezpečujú bufety a reštaurácie. Atrakciami sú športové ihriská, lanový park, wakeboardová dráha, nafukovacie atrakcie a ďalšie," priblížila Németh.

 

V roku 2016 spoločnosť do kúpaliska investovala 770.000 eur. "V tomto roku pokračujeme v rekonštrukčných prácach v hoteli a budujeme nové wellness centrum k nemu v celkovej výške 2,5 milióna eur," dodala Németh.

 

Letné termálne kúpalisko a Toboganový svet v Patinciach ponúka šesť bazénov. "V rámci Toboganového sveta sú k dispozícií tri tobogany. Areál sa skladá zo samotného kúpaliska, wellness komplexu s hotelom. Treťou časťou je rekreačno-ubytovací areál s ubytovacími jednotkami rôznej kategórie, s penziónmi, apartmánovými domami, chatovými osadami, bungalovmi a súkromnými rekreačnými chatami. Súčasťou sú aj reštauračné zariadenia rôznej kategórie," povedal konateľ spoločnosti Kúpele Patince Peter Boncsek.

 

Investície na patinskom kúpalisku boli v posledných dvoch rokoch zamerané na obnovu a opravu solárnych trávnatých a spevnených plôch. "Naše investičné predstavy sú spojené s prezentáciou prírodného bohatstva Podunajska a južného Slovenska," doplnil Boncsek.

 

Na mestskom termálnom kúpalisku v Komárne otvárajú 1. júla novovybudovaný trojdráhový tobogan. "Kúpalisko ponúka osem bazénov. V areáli sú plážové priestory, ihrisko na plážový volejbal, stoly na vonkajší stolný tenis a preliezačky pre deti. Novinkou je šmykľavka pri detskom bazéne. V roku 2016 kúpalisko navštívilo 76.356 osôb," informoval hovorca Mestského úradu v Komárne Róbert Králik.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies