Kundrátek čaká na ponuky z NHL, jeho pôsobenie v Slovane s otáznikom

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 10:44 • 2 min
Kundrátek čaká na ponuky z NHL, jeho pôsobenie v Slovane s otáznikom

LITOMĚŘICE - Český reprezentačný obranca Tomáš Kundrátek možno opustí káder hokejistov Slovana Bratislava. Dvadsaťšesťročný bek, ktorý sa vlani v decembri dohodol so slovenským účastníkom KHL na zmluve do konca sezóny 2016/2017, má podľa trénera "belasých" Miloša Říhu ponuky zo zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

"Neviem, ako sa to s ním skončí. Záleží na dohode s vedením. Čaká na nejaké ponuky z NHL, takže je jeho pôsobenie s otáznikom. Stále má možnosti ohľadom termínu, dokedy môže odísť do zámoria," uviedol Říha pre portál sport.cz. Kundrátek prišiel v minulej sezóne do Slovana z lotyšského Dinama Riga, pričom bratislavskému klubu výrazne pomohol najmä v presilovkách. V 16 zápasoch základnej časti a štyroch dueloch play off nazbieral dokopy 11 bodov (4+7), výbornými výkonmi si vybojoval aj miesto v českej reprezentácii na MS v Rusku.

 

Slovanisti sa na novú sezónu aktuálne pripravujú v českých Litoměřiciach, kde v rámci spoločného sústredenia odohrajú aj niekoľko modelovaných stretnutí. V klube už nepokračuje skúsený krídelník Milan Bartovič, ktorý sa vrátil do Liberca. "Milan Bartovič odviedol kus práce pre Slovan. Bol kapitánom mužstva a potom funkciu odovzdal ďalej, s čím nemal žiadne problémy. Je to nesmierne pracovitý človek. Stále je rýchlym a skvelým kočuliarom ako pred niekoľkými rokmi. Svojím spôsobom som rád, že odišiel práve do Liberca, kde býva a má vzťahy k tamojšiemu klubu," dodal Říha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies