Kulyho Desmod vydáva novinku, kde sa emócie a rock dajú doslova krájať

NETKY.SK • 27 Júl 2022, 18:00 • 2 min
Kulyho Desmod vydáva novinku, kde sa emócie a rock dajú doslova krájať

Desmod, aký poznáme, je späť! Kuly prichádza po roku s novým songom Chcem viac.

slovakia

left justify in out

„Ja chcem viac...nielen tak život predýchať, skrytý za iných...“ spieva skupina Desmod s frontmanom Kulym.

 

Skladba v sebe nesie poriadnu nálož rocku, ako sme pri ňom zvyknutí, no o tom, že sa ľudí skladba emotívne dotkla, už svedčia stúpajúce čísla v trendoch.

 

 

Ďalší hit v podaní Kulyho Desmodu je zaručený! Síce dlho nevydávali nové skladby, no po roku to odštartovali vo veľkom štýle. A aj keď má skladba emóciami nabitý text, ich rockové duše sa nezaprú, čo podčiarkuje dokonalý sólo gitarový part v strede sklaby. Práve v tomto tracku cítiť opäť tú ich správnu hudobnú zmes, na akú sme pri tejto zostave zvyknutí. Skladba dostala aj príbehový vizuál od režiséra Pierre Lexis, ktorá vás hneď v úvode vtiahne do deja.

 

img

 

 

„Kedy presne vyjde album, ešte nechceme fanúšikom  sľubovať. Jedno ale potvrdiť môžeme, a to že pracujeme na ďalších piesňach a veľmi sa z nich tešíme. Táto skladba vznikla spontánne v štúdiu, každý prispel svojou troškou tak, ako to Desmod robil vždy - je to spoločná tvorba. Okrem tvorby stíhame aj koncertovať a toto leto máme extrémne nabité, z čoho sa veľmi tešíme. Ale vôbec nám to neprekáža, práve naopak, užívame si to. Dlho bola doba temna, tak teraz je to veľká eufória,“ uzatvára Kuly.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies