Kulturistovi na súťaži našli v tele 14 nepovolených látok! Dosiahol zahanbujúci rekord

NETKY.SK • 4 August 2017, 10:42 • 2 min
Kulturistovi na súťaži našli v tele 14 nepovolených látok! Dosiahol zahanbujúci rekord

Taliansky kulturista šokoval porotcov národnej súťaže, keď u neho testy potvrdili prítomnosť 14 nepovolených látok.

slovakia

left justify in out

Je všeobecne známe, že pri vrcholovom športovaní je neprípustné používanie istých látok. Športovci absolvujú podrobné testy, ktorých sa musia zúčastňovať povinne a pravidelne, najmä, ak sú súčasťou významných podujatí. Na to akoby zabudol taliansky kulturista Giuseppe Ippolito.

 

Behom národného šampionátu v kulturistike sa súťažiaci podrobili testom na prítomnosť nepovolených látok a práve u Ippolita odhalili použitie až 14 z nich! Postaral sa tým nový rekord. Vo vzorke sa nachádzala veľká škála liekov od steroidov cez diuretiká až po lieky na anorexiu či Parkinsonovú chorobu.

 

Dvadsaťtriročný kulturista si teda vyrobil medzinárodnú hanbu. V množstve zakázaných látok v tele prekonal aj doterajšieho rekordéra ragbistu Davideho Vastu, ktorý ich bral jedenásť.

 

Avšak ani táto kombinácia nepomohla dvadsaťtriročnému kulturistovi k víťazstvu. No za to čelí trestnému stíhaniu a hrozbe štvorročného dištancu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies