Kukoľ odchádza z Myjavy do Jihlavy

NETKY.SK • 30 December 2013, 15:45 • 2 min
Kukoľ odchádza z Myjavy do Jihlavy

MYJAVA - Dvadsaťsedemročný Levočan Kukoľ mal predĺžiť s Myjavou kontrakt minimálne do konca sezóny, napokon sa však rozhodol pre Jihlavu.

slovakia

left justify in out

Slovenský futbalista Vladimír Kukoľ odchádza z corgoňligového klubu Spartak Myjava do českého prvoligového FC Vysočina Jihlava. Informovalo o tom oficiálne konto kopaničiarov na Facebooku. Dvadsaťsedemročný Levočan Kukoľ mal predĺžiť s Myjavou kontrakt minimálne do konca sezóny, napokon sa však rozhodol pre Jihlavu.

Vysočine patrí po jesennej časti Gambrinus ligy 13. miesto v 16-člennom ligovom pelotóne s 15 bodmi. Rovnaký počet bodov má ďalšie trio tímov: dvanáste Brno, štrnásty Příbram a predposledná Ostrava. Na poslednej priečke je so 14 bodmi pražský Bohemians 1905. 

Myjava je v Corgoň lige pred štartom jarnej časti na piatej pozícii, Kukoľ dosiahol v 18 zápasoch tejto sezóny jeden gól. Stredopoliar vo svojej kariére pôsobil v zahraničí aj v Poľsku, obliekal si dresy Nowého Saczu, Jagiellonie Bialystok a Zawisze Bydgoszcz. Na Slovensku hrával okrem Myjavy za Spišskú Novú Ves, Spišské Podhradie a Ružomberok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies