Kukláči zastavili posádku Fiatu Ulysse: Za drogy im hrozia roky za mrežami, napadli aj policajtov

NETKY.SK • 23 Október 2015, 09:29 • 2 min
Kukláči zastavili posádku Fiatu Ulysse: Za drogy im hrozia roky za mrežami, napadli aj policajtov

BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA - Obvineniam z drogovej trestnej činnosti čelí iba 19-ročný Filip a 31-ročný Roman z Rimavskej Soboty.

slovakia

left justify in out

Starší z dvojice je obvinený aj z útoku na verejného činiteľa. Filipa chytili s pervitínom, drogy sa pokúsil vyhodiť z auta. Zo zadržaného množstva by sa dalo pripraviť asi 64 dávok. Roman zase pervitín viackrát sprostredkoval osobe mladšej ako 18 rokov. Za drogové zločiny im hrozí 10 až 15 rokov, spracovaný bol aj návrh na ich väzobné stíhanie.


Posádku Fiatu Ulysse zastavili kukláči v Rimavskej Sobote v časti Sobôtka. Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, keď ich policajti zablokovali, Roman auto namieril na jedného z kukláčov a narazil aj do zadných dverí policajného auta. Škody zatiaľ nie sú vyčíslené. Trestná sadzba za takýto čin je tri až osem rokov.


Za drogovú trestnú činnosť je obvinený aj 22-ročný Róbert z Rimavskej Soboty. Doma mal marihuanu, z ktorej by sa dalo pripraviť asi 16 dávok. Za mrežami mu hrozí až päť rokov, aj v tomto prípade vyšetrovateľ spracoval návrh na jeho vzatie do väzby.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona