Kukláči zadržali známu postavu z káuz bytovej mafie

NETKY.SK • 8 Október 2015, 11:16 • 2 min
Kukláči zadržali známu postavu z káuz bytovej mafie

BRATISAVA - Jozefa D., ktorý je obžalovaný v kauze bytovej a pozemkovej mafie, zadržala dnes ráno polícia.

slovakia

left justify in out

"Môžeme potvrdiť, že príslušníci Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru zadržali dnes ráno v Šenkviciach a vo Štvrtku na Ostrove osoby J. D. a B. M. v súvislosti s podvodom s nehnuteľnosťami. Osoby sú obvinené zo zločinu podvodu v štádiu pokusu spáchaného v spolupáchateľstve v jednočinnom súbehu s prečinom falšovania a pozmeňovania verejnej listiny, úradnej pečate, úradnej uzávery, úradného znaku a úradnej značky v štádiu pokusu spáchaného v spolupáchateľstve. V tejto chvíli, vzhľadom na prebiehajúce úkony, nie je možné poskytnúť bližšie informácie," informoval TASR hovorca Prezídia Policajného zboru SR Martin Wäldl. Ako prvý o zadržaní informoval portál Aktuality.sk.

 

Jozef D. podľa všetkého viedol dvojitý život. Pohyboval sa v podsvetí medzi najsilnejšími zločineckými gangmi a stal sa informátorom polície. Tvrdí o sebe, že pre ňu začal pracovať pred desiatimi rokmi a neskôr to vraj dotiahol na zamestnanca ministerstva vnútra, operatívnej zložky – kriminálneho spravodajstva, uviedol portál.

 

Najbližšie pojednávanie v kauze pozemkovej a bytovej mafie je naplánované od stredy 14. októbra na tri dni. Okrem Jozefa D. na Okresnom súde Bratislava I figuruje v tomto prípade ďalších 13 obžalovaných. Zákonným sudcom bol v tejto kauze bývalý sudca a obvinený Pavol D. a vo veci sa takmer rok nekonalo, pokiaľ nebola vec pridelená novému sudcovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies