Kukláči zadržali šéfa kriminálky v Piešťanoch: Vytiahli ho z vlastného domu!

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 10:30 • 2 min
Kukláči zadržali šéfa kriminálky v Piešťanoch: Vytiahli ho z vlastného domu!

BRATISLAVA - Kukláči podľa televízie Markíza zadržali šéfa kriminálky v Piešťanoch, vytiahli ho z jeho domu v Sokolovciach. Podľa televízie vraj pracoval pre údajného bosa nitrianskeho podsvetia Ľuboša Ferusa. Polícia spolu s ním zatkla aj ďalších osem ľudí.

slovakia

left justify in out

Desiatky kukláčov podľa TV Markíza vtrhli v utorok nadránom do viacerých domov v štyroch slovenských mestách a zatkli ľudí, ktorí vraj patria k podsvetiu. "Ide o akciu Národnej kriminálnej agentúry, počas ktorej zadržali deväť podozrivých osôb," potvrdila policajná hovorkyňa Andrea Dobiášová. Podľa televízie ide o skupinu okolo údajného bosa nitrianskeho podsvetia, ktorý momentálne sedí vo väzbe pre obvinenie z účasti na vražde Miroslava Sýkoru. Ľuboš Ferus však všetky obvinenia odmieta. Podľa jeho advokáta je celý prípad vykonštruovaný a stojí iba na výpovedi jediného človeka, ktorému vraj preto odložili obvinenie. 

Podľa televízie Markíza sú zadržaní stíhaní pre založenie zločineckej skupiny a násilnú trestnú činnosť, ktorej sa dopustili minulý rok. Policajta stíhajú aj pre zneužitie právomoci verejného činiteľa, vraj zakrýval nejakú ich trestnú činnosť. Polícia zatiaľ podrobnosti nezverejnila, podľa Markízy vyšetrovateľ pre všetkých zadržaných žiada väzbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies