Kukláči dostávali za rozvoz prostitútok 50 eur

NETKY.SK • 11 September 2012, 11:27 • 2 min
Kukláči dostávali za rozvoz prostitútok 50 eur

Kukláči dostávali za rozvoz prostitútok 50 eur - Krimi Príslušníci Pohotovostného policajného útvaru z Bratislavy, ktorí mali na starosti rozvoz a ochranu prostitútok z podniku Oáza v Senci, dostávali za svoje služby 50 eur. Celkovo zadokumentovaný rozsah

slovakia

left justify in out

img

Príslušníci Pohotovostného policajného útvaru z Bratislavy, ktorí mali na starosti rozvoz a ochranu prostitútok z podniku Oáza v Senci, dostávali za svoje služby 50 eur. Celkovo zadokumentovaný rozsah tohto kupliarstva v priebehu roku vyniesol jeho účastníkom nelegálne viac ako 210.500 eur.
      Celý prípad sa týka obdobia rokov 2008 až 2009. Do kupliarstva bolo zapojených 16 zamestnankýň erotického salónu. Tie mali oficiálne poskytovať iba erotické masáže zákazníkom, popritom však vykonávali prostitúciu. Ženy mali za svoje služby dostávať od 84 do 135 eur, pričom pohlavný styk poskytovali priamo v podniku Oáza, ale aj na eskorte. Práve prevoz žien mali zabezpečovať dnes už bývalí policajní kukláči, ktorí figurujú v zozname obvinených.
      Celkom vzniesla prokuratúra v tomto prípade obvinenie voči 11 osobám, medzi nimi aj voči siedmim bývalým policajtom a prevádzkarovi podniku. Dvaja príslušníci poriadkových síl navyše čelia aj obvineniu za vydieranie, ktorého sa mali dopustiť v služobnej miestnosti v budove policajného pohotovostného útvaru voči bývalému kolegovi. Ten plánoval nezákonnú činnosť policajtov zverejniť, bol však podľa prokuratúry "verbálne vydieraný".
      Na odhalenie trestného činu boli použite informačno-technické prostriedky aj inštitút agenta.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies