Rodinná tragédia: Matka hodila do mora kufor s mŕtvou dcérou, našli ho v Taliansku

NETKY.SK • 5 Apríl 2017, 15:29 • 2 min
Rodinná tragédia: Matka hodila do mora kufor s mŕtvou dcérou, našli ho v Taliansku

RÍM/MOSKVA - Talianska polícia zistila, že kufor s telom 27-ročnej Rusky, ktorý sa nedávno vyplavil v talianskom prístave Rimini, hodila do mora jej matka - 48-ročná Moskovčanka pracujúca v Taliansku ako opatrovateľka. Informovali o tom talianske médiá.

slovakia

left justify in out

Podľa nich vyšetrovatelia predpokladajú, že mladá žena zomrela od hladu - dlhší čas totiž trpela anorexiou a niekoľkokrát bola kvôli tejto diagnóze aj hospitalizovaná. V čase smrti vážila 35 kilogramov.

 

Polícia sa domnieva, že matkin čin bol dôsledkom jej psychického stavu po dcérinej smrti. Telo svojej dcéry po jej smrti niekoľko dní skladovala doma, potom ho dala do kufra a ten hodila do mora.

 

Kým more kufor s telom vyplavilo - našiel sa 25. marca -, matka odcestovala do Ruska. Tam o tom porozprávala známemu, ktorý podrobnosti oznámil talianskej polícii.

 

Ako informovala agentúra TASS, v kauze už koná konzulárne oddelenie ruskej ambasády v Ríme, ktoré talianskym úradom zaslalo doklady potvrdzujúce totožnosť mŕtvej ženy.

 

Správa o tom, že v prístave Rimini sa našlo telo ženy skryté v kufri, sa objavila 3. apríla. Kufor s telom zabaleným do igelitového vreca našli miestni rybári.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies