Kuffa: Som rád, že v Smere sú ľudia vyznávajúci hodnoty

NETKY.SK • 4 Jún 2014, 09:30 • 2 min
Kuffa: Som rád, že v Smere sú ľudia vyznávajúci hodnoty

BRATISLAVA - Poslanec Národnej rady SR Štefan Kuffa (OĽaNO) je rád, že vo vládnej strane Smer-SD sú ľudia vyznávajúci hodnoty.

slovakia

left justify in out

Vyhlásil to na úvod desiateho rokovacieho dňa 35. schôdze Národnej rady SR počas pokračujúcej rozpravy k návrhu novely Ústavy SR. Tá má zmeniť pravidlá v justícii, ale aj posilniť postavenie manželstva.

 

Títo ľudia v Smere-SD podľa Kuffu počúvajú silný hlas ľudí. "My nemôžeme teraz neakceptovať väčšinový názor v spoločnosti, ktorý sa hlási k hodnotám manželstva a tradičným hodnotám," povedal. Liberálom v parlamente odkázal, že skutočný muž má potrebu chrániť svoju manželku a svoju rodinu. "V tom sa vyjadruje skutočný rozmer mužnosti," myslí si.

 

Dodržanie manželského sľubu považuje Kuffa za jednu z najťažších vecí. "Vyzývam mladých ľudí, aby do manželstva vstupovali s rozvahou, to nie je len o zamilovanosti. Tá ešte nie je naplnením lásky a rýchlo pominie. Láska to je predovšetkým byť verný v dobrom aj zlom. Vernosť je totiž jeden z najťažších a zároveň najkrajších prejavov lásky," dodal s tým, že novelu ústavy s radosťou podporí.

 

Do rozpravy k novele ústavy od Smeru-SD a KDH je ešte prihlásených deväť poslancov. Hlasovanie by malo prísť na rad dnes po 17. hodine.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies