Kuffa sa ospravedlnil poslancom za správanie

NETKY.SK • 27 November 2015, 13:46 • 2 min
Kuffa sa ospravedlnil poslancom za správanie

BRATISLAVA – Poslanec NR SR Štefan Kuffa (OĽaNO) sa ospravedlnil kolegom v NR SR za to, že pokrivil o nich obraz. Zároveň pred hlasovaním v rokovacej sále odmietol, že by napadol staršiu ženu.

slovakia

left justify in out

„Starám sa o starších ľudí,“ povedal na svoju obhajobu. Zároveň poďakoval za otvorenú solidaritu, pretože nikto ho v NR SR neoznačil za násilníka. Poďakoval najmä poslancovi Smeru-SD Ľubomírovi Petrákovi, ktorý sa ho zastal. Podľa Kuffu, ak by bola pravda, že ako poslanec NR SR niekoho napadol, spustilo by sa vyšetrovanie. Bol by označený za vyvrheľa. „Je zaujímavé, že celá prekrútená aféra sa medializovala až teraz v novembri, keď sa majú uzatvárať kandidačné listiny do parlamentných volieb. Moje indície, ako pri iných prípadoch z posledných rokov, vedú opätovne k Igorovi Matovičovi, ktorý sa vyžíva v medializácii, osočovaní, vyhľadávaní a živení konfliktov,“ vyhlásil Kuffa.

 

Na Kuffu chcel reagovať aj Matovič. Predsedajúca schôdze Jana Laššáková, mu však odobrala slovo. V sále sa na to spustilo hučanie a poslanci OĽaNO prejavovali hlasne nesúhlas.

 

Kuffa podal trestné oznámenie na susedku, ktorá sa sťažovala na výstavbu chaty jeho syna bez stavebného povolenia v obci Pavľany. Kuffa bránil slovami, že je poslanec a ženu údajne postrčil. Za to mu 79-ročná žena dala zaucho.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies