Kudroč do Innsbrucker Haie

NETKY.SK • 14 Júl 2016, 14:19 • 2 min
Kudroč do Innsbrucker Haie

INNSBRUCK - Slovenský hokejista Kristián Kudroč si vyskúša pôsobenie v nadnárodnej EBEL lige. Vo štvrtok sa dohodol na spolupráci s Innsbrucker Haie. Informoval o tom oficiálny web rakúskeho klubu.

slovakia

left justify in out

Innsbrucku sa v uplynulých štyroch sezónach EBEL ligy nepodarilo postúpiť do play off. K prelomeniu negatívnej série by mal pomôcť aj Kudroč, predovšetkým bohatými skúsenosťami a dobrou rozohrávkou.

 

"Máme v tíme dvoch ofenzívnych obrancov, teraz sme chceli hráča, ktorý má skúsenosti a mnohé silné stránky. Kristián má za sebou impozantnú kariéru, nášmu tímu dodá veľa súdržnosti," uviedol šéf klubu Günther Hanschitz.

 

Tridsaťpäťročný Kudroč dohral uplynulú sezónu v Škode Plzeň. Do hry sa vrátil po viac ako ročnej prestávke, keďže v auguste 2014 z dôvodu silného otrasu mozgu skolaboval na striedačke počas prípravného duelu medzi jeho klubom Avangard Omsk a Neftechimikom Nižnekamsk.

 

Bývalý slovenský reprezentant, ktorý má v zbierke striebro z Helsínk 2012, hral v KHL za Sibir Novosibirsk aj Barys Astana. Predtým pôsobil vo fínskych kluboch Ässät Pori, Ilves Tampere či SaiPa Lappeenranta a vo Švédsku obliekal dresy Södertälje SK, Brynäsu a Frölundy. V NHL má na konte 26 štartov za Tampu Bay a Floridu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona