Kudrátek bude mesiac chýbať Slovanu, Říha: Vnímam to zle

NETKY.SK • 5 September 2016, 09:41 • 2 min
Kudrátek bude mesiac chýbať Slovanu, Říha: Vnímam to zle

BRATISLAVA - Hokejisti HC Slovan Bratislava prišli o ďalšieho hráča na súpiske. Českého obrancu Tomáša Kundráteka dodatočne nominovali na blížiaci sa Svetový pohár. Kormidelník "belasých" Miloš Říha netajil z tejto informácie sklamanie a postup českého zväzu nepovažuje za férový.

slovakia

left justify in out

"Ja som sa to dozvedel pred zápasom. Vnímam to zle, veľmi zle. Myslím si, že nám nikto nedal vedieť, ani klubu. Dočítali sme sa, že možno bude nominovaný, po tom prišiel sám Tomáš, že ide. Toto mi pripadá dosť tvrdé od českého zväzu, respektíve od ľudí, ktorí okolo národného tímu pracujú. To ma mrzí, pretože aspoň dať vedieť, že o toho hráča prídeme," povedal tréner Slovana na pozápasovej tlačovke po stretnutí so Spartakom Moskva (1:2).

 

Zraneniami zdecimovaní Slovanisti prišli v krátkom čase o ďalších dvoch hráčov. "My už prichádzame o ďalších hráčov, Nedorost bude sedieť, Jeglič je s reprezentáciou, zranenú máme trojicu hráčov. Mužstvo skladáme každý deň v inej zostave. Tomáš nám určite bude chýbať, je to náš prvý bek. Bude mimo mesiac, je to ťažká rana. Také sú však pravidlá, tak sa s tým musíme popasovať," dodal Říha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies