Kučová si nezahrá v hlavnej súťaži na Australian Open

NETKY.SK • 16 Január 2015, 08:42 • 2 min
Kučová si nezahrá v hlavnej súťaži na Australian Open

MELBOURNE - Slovenská tenistka Kristína Kučová prehrala v piatkovom zápase 2. kola trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry žien na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne s Ukrajinkou Marinou Zanevskou 6:2, 0:6, 4:6.

slovakia

left justify in out

Mladšia zo sestier Kučových sa druhej nasadenej hráčke pavúka kvalifikácie nerevanšovala za trojsetovú prehru z 1. kola bojov o postup do vlaňajšieho hlavného pavúka Wimbledonu.

 

Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka K. Kučová, 146. v renkingu WTA, má na Majors seniorský osobný rekord v podobe 2. kola Wimbledonu 2009. V "main draw" sa zatiaľ objavila len dva razy, naposledy práve na južnej pologuli už v sezóne 2010. Medzi juniorkami sa v roku 2007 radovala z titulu na newyorských US Open. 

 

Hlavné súťaže sa začnú v pondelok. Priamo v singlovej ženskej budú zo SR hrať Dominika Cibulková, Magdaléna Rybáriková, Jana Čepelová, Daniela Hantuchová a Karolína Schmiedlová. 

Výsledok piatkového stretnutia slovenskej tenistky v 2. kole trojkolovej kvalifikácie o postup do hlavnej súťaže dvojhry žien na úvodnom grandslamovom turnaji sezóny Australian Open v Melbourne (19. januára - 1. februára, celková dotácia 40 miliónov AUD, tvrdý povrch Plexicushion / kvalifikácia sa hrá 15. - 17. januára): 

Dvojhra žien - kvalifikácia - 2. kolo: 
Marina Zanevská (Ukr.-2) - Kristína Kučová (SR) 2:6, 6:0, 6:4



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies