Kučová neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Hongkongu

NETKY.SK • 12 Október 2018, 10:31 • 2 min
Kučová neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Hongkongu

Hongkong - Slovenská tenistka Kristína Kučová neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v Hongkongu. Talentovanej Ukrajinke Dajane Jastremskej podľahla 6:7 (6), 2:6. V úvodnom dejstve nevyužila vedenie 3:0, za stavu 5:4 nepremenila setbal.

slovakia

left justify in out

Napriek piatkovej prehre bol turnaj v Hongkongu pre Kučovú jedným z najúspešnejších v kariére. V úvodnom kole nečakane vyradila tretiu nasadenú vlaňajšiu šampiónku Roland Garros Lotyšku Jelenu Ostapenkovú. Maximom Kučovej na okruhu WTA zostáva semifinále z Montrealu z augusta 2016.

 

V Kanade ako kvalifikantka vtedy vyradila Belgičanku Yaninu Wickmayerovú, Španielku Carlu Suarezovú Navarrovú i Kanaďanku Eugenie Bouchardovú. Zastavila ju až Američanka Madison Keysová. Po skončení podujatia sa mladšia zo sestier Kučových prvýkrát v kariére ocitla v elitnej svetovej stovke.

 

dvojhra - štvrťfinále:

Dajana Jastremská (Ukr.) - Kristína KUČOVÁ (SR) 7:6 (6), 6:2

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies