Kuckovo double v príprave dobrou správou pre Gasperiniho

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 15:41 • 2 min
Kuckovo double v príprave dobrou správou pre Gasperiniho

NEUSTIFT - Slovenský futbalový reprezentant Juraj Kucka je po dlhodobej maródke naplno nazad. Dvoma gólmi prispel v príprave k víťazstvu talianskeho prvoligového klubu FC Janov 8:0 (4:0) nad rakúskym SSV Neustift.

slovakia

left justify in out

 Duel sledovalo viac ako tisíc fanúšikov z Apeninského polostrova. Kucka odohral 57 minút, referuje agentúra ANSA a dodáva, že kompletné zotavenie defenzívneho stredopoliara je dobrou správou pre kouča "Rossoblu" Giana Piera Gasperiniho.

 

Dvadsaťsedemročný bojnický rodák Kucka si v decembri pretrhol predný skrížený väz v ľavom kolene, podstúpil operáciu a v apríli sa opäť zapojil do tréningového procesu. 

 

Bývalý hráč Podbrezovej, Ružomberka a Sparty Praha Kucka verí, že bude k dispozícii na septembrový zraz národného tímu. Na zverencov Jána Kozáka najskôr čaká v Žiline prípravný zápas proti Malte a následne už "ostrý" štart kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2016 v súboji s Ukrajinou na jej pôde. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies