Kuckov stav sa zlepšuje, možno stihne už duel s Atalantou

NETKY.SK • 24 Marec 2016, 16:30 • 2 min
Kuckov stav sa zlepšuje, možno stihne už duel s Atalantou

MILÁNO - Rekonvalescencia slovenského futbalového reprezentanta a hráča AC Miláno Juraja Kucku po zranení stehenného svalu prebieha lepšie, než sa očakávalo.

slovakia

left justify in out

Referuje o tom portál milanlive.it s odkazom na Tuttosport. Podľa talianskych médií by mohol Kucka stihnúť už súboj najvyššej talianskej súťaže na pôde Atalanty Bergamo (3. apríla). Pôvodne sa očakávalo, že 29-ročný stredopoliar by mohol byť k dispozícii na domáci duel s Juventusom Turín o šesť dní neskôr.

"Som tu len na tri dni. Vo štvrtok musím odcestovať zasa naspäť do Milána. Momentálne som na tom tak, že ešte asi dva týždne musím byť mimo tréningového procesu, až do lekárskej kontroly, ktorá sa uskutoční približne o sedem či desať dní. Uvidím potom, či sa to zahojilo alebo je potrebný ešte nejaký čas na zotavenie," skonštatoval Kucka v pondelok na zraze slovenskej reprezentácie pred prípravnými súbojmi s Lotyšskom (25. marca v Trnave) a Írskom (29. marca v Dubline). Kucka prišiel na zraz, pretože tréner A-tímu SR Ján Kozák chcel mať pohromade všetkých stabilných členov kádra a záložník "rossoneri" patrí k oporným pilierom národného tímu, ktorý sa v lete premiérovo predstaví na majstrovstvách Európy vo Francúzsku.

Bývalý hráč Podbrezovej, Ružomberka, Sparty Praha a FC Janov Kucka je v AC Miláno od konca augusta 2015. Bojnický rodák nastúpil v tejto sezóne na 23 stretnutí najvyššej talianskej futbalovej súťaže Serie A, raz skóroval. Mužstvo je na 6. priečke tabuľky.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies