Kuckov spoluhráč Perin nebude pykať za alkohol za volantom

NETKY.SK • 24 November 2014, 10:53 • 2 min
Kuckov spoluhráč Perin nebude pykať za alkohol za volantom

JANOV - Janovský spoluhráč slovenského futbalového reprezentanta Juraja Kucku Mattia Perin si udržal miesto v kádri napriek afére so šoférovaním pod vplyvom alkoholu.

slovakia

left justify in out

Tréner FC Janov Gian Piero Gasperini vyjadril mladému brankárovi dôveru, hoci pred rokom v rovnakej situácii nemal zľutovania so stredopoliarom Francelinom Matuzalemom.

 

Dvadsaťdvaročného Perina zastavila hliadka v piatok v noci a dychovou skúškou mu zistili prekročenie povoleného limitu na alkohol. Podľa Gasperiniho sa vracal z večere, ktorú spolu s Andreom Bertolaccim usporiadali pre spoluhráčov pri príležitosti ich reprezentačných debutov. "Neznižuje to môj obdiv k chlapcovi, ktorý sa správa ako skutočný profesionál. Nestratil moju úctu," povedal Gasperini. Jeho zverenci v pondelok nastúpia v domácom ligovom stretnutí proti Palermu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies