Kucka: Získali sme veľmi dôležité tri body

NETKY.SK • 28 Október 2015, 11:34 • 2 min
Kucka: Získali sme veľmi dôležité tri body

MILÁNO - Futbalisti AC Miláno v nedeľu dosiahli v najvyššej talianskej súťaži víťazstvo po vyše mesiaci, predtým v ostatných troch dueloch získali iba bod. K plnému bodovému zápisu "rossoneri" v stretnutí proti Sassuolu (2:1) prispel aj slovenský reprezentant Juraj Kucka, ktorý odohral v drese milánskeho klubu 70 minút. Dvadsaťosemročný stredopoliar podal svoj obvyklý, bojovný výkon.

slovakia

left justify in out

"Cez víkend sme získali veľmi dôležité tri body. Zápas nebol z našej strany najlepší a aj keď sme hrali o jedného viac takmer 60 minút, nebolo to jednoduché. Bojovali sme však až do konca a vyplatilo sa. Dúfam, že nám táto výhra dodá trošku viac pokoja a budeme si viac veriť, pretože máme dobré mužstvo a verím, že sa to čoskoro ukáže aj na výsledkoch," povedal Kucka pre svoju oficiálnu internetovú stránku.

 

Zverenci trénera Sinišu Mihajloviča nastúpia už v stredu o 20.45 h doma proti Chievu Verona v rámci 10. kola.

 

"Musíme sa dobre pripraviť, nechať na ihrisku opäť všetky sily a pobiť sa o dobrý výsledok. Verím, že to zvládneme," dodal Kucka. Milánskemu AC patrí momentálne 10. miesto so ziskom 13 bodov. Na čele tabuľky Serie A je jeho mestský rival Inter s 21 bodmi, ale aj so zápasom navyše.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies